Voor wie

Voor wie niet goed in zijn vel zit, wie last heeft van fysieke, emotionele of psychische klachten die hem of haar belemmeren om zichzelf vrijuit en volledig te ontplooien.

Mensen van alle leeftijden zijn welkom.

Biodynamisch Craniosacraal Lichaamswerk gaat uit van de levenskracht die altijd aanwezig is, het richt zich naar wat gezond is in de mens. Wat moeilijk is, wordt daarin onthaald. Je komt opnieuw in je midden te staan.

Concreet stimuleert dit werk de stroming van het hersenvocht, dat circuleert in en rond de hersenen en het ruggenmerg. Daarmee wordt ook ons zelfhelend vermogen aangesproken, waardoor craniosacraal therapie een positief effect kan hebben op een zeer breed terrein van klachten en verschillende “lagen” van een persoon.

Waar Biodynamisch Craniosacraal Lichaamswerk je mee kan helpen

Bij terugkerende en chronische fysieke moeilijkheden zoals hoofd-, nek-, schouder- en rugpijn, migraine, moeilijke spijsvertering, pijnlijke gewrichten, bekkenproblemen.

Bij rusteloosheid, slaapstoornissen, concentratieproblemen, hyperactiviteit, burn-out, chronische vermoeidheid, depressie, traumaverwerking.

Voor en na een chirurgische ingreep kan dit werk je emotioneel en lichamelijk ondersteunen, je helpen om ondanks de angst en onzekerheid in contact te blijven met jezelf, je minder hulpeloos te voelen.

Als je een emotioneel moeilijke periode doormaakt, naar aanleiding van bijvoorbeeld ontslag, een scheiding, een overlijden, kan Biodynamisch Craniosacraal Lichaamswerk je rouwproces ondersteunen en helpen om je verlies te verwerken, zodat je opnieuw in je kracht gaat staan.

Als je het gevoel hebt steeds tegen dezelfde steen aan te stoten en jezelf andere kansen wil bieden.

%d bloggers liken dit: